Jun 24, 2012

HVALA

Hvala losim ljudima sto postoje, jer svojim bitisanjem od mene svakog dana postaje sve bolji covek. Da njih nema ja bih stagnirala. Ovako, oni sa svojim ispadima gneva, nadobudnosti, oholosti, negativnosti i svega sto se moze spakovati u rec ZLO, mene pune pozitivom.  Znam, cudno "zvuci" ali moje dobro raste zahvaljujuci njihovom zlu, jer gledajuci njih znam da ne zelim biti kao oni.
Jos vise se zahvaljujem svetu na dobrim ljudima, jer od njih ucim. Ugledam se na njih i njihovo ponasanje i trudim se da budem bolja od njih. To je kao neko moje utrkivanje za bolju JA.
If you know what I mean?
A, "oprlji" me ta negativnost, cak i od strane neznanca. Srecne okolnosti su sto sam u zivotu, "obarajuci prepreke" naucila da i kada odreagujem na lose ponasanje, to bude kratkog daha. A tu su i godine ulaganja, truda, mog i onih koji poznaju moju dusu. Naravno, mnogo vise me "dotaknu" te lepse reci, sitnice koje ljudi nekad slucajno a nekad namerno, urade. Svu tu lepotu pozitivnog "vajba" kojom se napunim, ne moze mi niko oduzeti. Daje mi dodatnu energiju da sebe stalno nadogradjujem, u zauvek i jos boljeg coveka nego sto sam i u ovom trenutku.
Hvala, vama sto ste otisli iz mog zivota na bilo koji nacin i iz bilo kog razloga. Hvala, vama sto ste usetali u moj zivot sa nekom namerom, makar to bilo i u prolazu. A najvise, HVALA vama sto ste tu oduvek i za koje znam da necete nikuda otici.
And nothing is accidental, everything has its reasons.
Svi ostavljate neki trag, pitanje je koliko dubok.